Anika Kohler (1)

A papírrepülő

 

 

Tudjátok végtelenül hiszek az álmokban. Sajnos kezdik elcsépelni manapság kicsit a jelentését, mindenhol erről olvasni. “Valósítsd meg az álmaid!” “Képes vagy rá!” “Soha ne add fel!”  Így gondolom én is ezeket a mondatokat, de amit azért hozzátennék hogy ehhez szükség van egy jó nagy adag türelemre és egy tudatos életmódra. Valamint cselekvésre. Mit értek tudatos életmódon? Hogy figyelj a jelekre, a szervezeted jeleire, a szíved és a környezeted jeleire. Hogy a rossz dolgok nem ellenünk hanem értünk történnek.

Mert lehet rossz irányba haladunk.

De ugyanúgy a jó dolgok is. Hiszem hogy minden apró jel az életünkben bizony fontossággal bír. Hinnünk kell az intuíciónkban.

Lassan 7 éve élek így, és mondhatom hogy megérte. A 20-as éveim depressziójából mentett meg ez a nevezzük “életforma”.

Azért szerettem volna ezt elmesélni, mert tudnotok kell honnan indultam. Hogy a “papírrepülőm” nem azért indul el ebben az évben, mert unalmas óraimban éppen nincs jobb teendőm, hanem mert eldöntöttem hogy idén ismét olyan dolgokat fogok elérni, amelyek nem a kényelmi faktoraimon belül mozognak. Komfort zónán kívüliek. Amiktől félek.

Újabb célokat és vágyakat határozok meg, amikért tenni is kell, senki nem fog bekopogni az ajtómon hogy “szia, megjottem. Meghoztam amire vágytál.”

Idén az én kis papírrepülőm külföldre is utazik, nem áll meg Budapesten. Ami annyit jelent, hogy a szolgáltatásaimat szeretném bővíteni külföldi országokban.

Azért mesélem el ezeket Nektek, mert szeretném ha hinnétek Magatokban. Hogy az erő ugyanúgy megvan bennetek is, csak hinni kell. Mondjuk azt minnél erősebben. Főleg Magatokban. Aztán cselekedni.

Hogy pontosan hova utazok és mikor az hamarosan kiderül.

“Magunk teremtjük a félelmet. A félelemnek egyetlen lakóhelye van: a jövőbe tekintő gondolatunk. Amitől félünk, üres fantáziálás, olyan dolog, ami nem létezik az adott pillanatban, ami nincs, és ha nem akarjuk, nem is lesz. Tehát a félelem csak elmezavar… nem tévesztendő össze a veszéllyel. A veszély az valós, a félelem az rajtunk múlik.”

A Föld után

Cypher Raige (Will Smith)

Szeretettel:

Tímea