Ismét bőröndmustra

Sziasztok Csajok!

Ahogy ígértem itt van újra a bőröndöm tartalma, bár nem ígérhetek sok képet, mivel télen kicsit máshogy zajlik az utazás és a vele járó dolgok mint nyáron. Az esetek 90%ban így voltam látható 🙂

  téli bőrönd1          téli bőrönd2

Hiszen rengeteget voltunk kint, szerencsére nem volt túl hideg, lehetett kirándulni, bejárni az összes karácsonyi vásárt a környéken.

Szóval egy kabátot vittem, egy tollkabátot, ami úgy érzem a legjobb döntés volt, mert bár nem volt túl hideg, azért 8 fokban az ember mégis fázik egy idő után. Hatalmas sál, és kényelmes csizma. Amint látjátok azért 2 csizma befért, egy barna térd és egy fekete bokacsizma, de igazóból el lettem volna csak a feketével is.

Tehát az első tanácsom az, ha valaki télen utazik, hogy ezek a legfontosabb dolgok, ami a kabát alatt van az csak másodrangú.

Szóval ha újra mennék, lehet inkább még egy kabátot vinnék, és kevesebb más dolgot.

Azért mutatok bár darabot, hogy mit is vittem, bár nem biztos h mindenkinek hasznára lesz, hiszen ha nem lennék kismama biztosan egészen máshogy döntök.

Összesen 3 nadrágot vittem, 3 leggingst. Egy barnát, és 2 feketét, az egyik eleje bőrhatású. Mondjuk ha nem is vagy kismama, de sokat terveztek kirándulni, akkor amúgy a legideálisabb választás szerintem.

Kabát: Mango (nem idei) / sál: Zara / cipő: Stradivarius / barna csizma: Zara(nem idei)

téli bőrönd4   téli bőrönd8

A barna pulcsi egy bőszabású darab, a csíkos szintén. Ezeket a fekete cicanacikkal variáltam. Bár a pulcsit a barna leggingsel is felvehettem volna. Itt próbálom érzékeltetni Veletek, hogy ha ügyesen, átgondolva vásároltok, akkor rengeteg féleképpen tudjátok variálni a szekrényetek tartalmát, és nem kell a fél boltot hazavinni.

Pucsi: H&M / Csíkos felső: H&M / Bőrhatású leggings: H&M (kismama naci)

Itt a barna nadrágot viselem egy hoszabb

 téli bőrönd3

Repülőtér style

Utazásnál nekem mindig nagyon fontos hogy kényelmes legyen amiben vagyok. Aki repülővel utazik télen, annak még azt tanácsolnám hogy ha meleg kabtot visz magával akkor nem öltözzön melegen a kabát alatt, mert a check in pulttól haladva a repülőgép felé vagy a kezünkben visszük a kabátot ( ami az egyéb cuccoktól nem biztos hogy praktikus)  vagy magunkon hagyjuk, és hát a repülőtéren iszonyú meleg van, így könnyen felforrunk percek alatt 😀

téli bőrönd7

  téli bőrönd5

Bőrhatású leggings: H&M / Fekete felső: H&M / Csíkos blézer: Mirror

Farmer ruha: Gap

Cipő: Stradivarius

Remélem azért tudtam valamit segíteni, ha bárkinek bármi kérdése van keressen bizalommal!

Üdvözlettel: Tímea