NYFW street style

NYFW street style

Mindig izgatottan várom a divatheteket. Legyen az NY, London vagy Párizs. Talán nagy érdeklődéssel szemléljük  a kifutók szín-, és anyagvilágát is, de bátran mondhatom hogy ugyanekkora kíváncsisággal várjuk az „utca emberét”. Hogy a sok divatblogger, modell,divatszakmában dolgozó nő milyen sokszor őrült szettet választ a megjelenésre.

Csodálattal bámulom a jobbnál jobb összeállításokat, és kicsit irigykedve gondolok arra hogy egyszer talán én is megjelenhetek valahol egy ilyen szerelésben. Persze NY-ban minden lehetséges és semmi sem tilos, ahogy azt már Carrie Bradshaw is megmutatta. Kukkantsunk most be a legutóbbi  NY –i divathetekbe, ahol már a 2014-es tavaszi darabok vonultak fel.  De most ne a tervezők által megálmodott ruhák inspiráljanak, hanem a street style.

Annyira sokrétű stílusvilág lát napvilágot pár nap alatt, hogy az ember szeme nem tud betelni a gyönyörű kreációktól. Hangsúlyoznám megint, nem a kifutókról beszélünk, hanem a divatbemutatókat látogató hölgyekről.

A minták és a stílusok keverése mindig nagy kedvenceim, mert azt gondolnánk hogy össze nem illő darabokat párosítanak, eközben mégis hihetetlenül működik .

Az is fantasztikus, hogy valaki a koktélruhájában jön, van aki a „melegítőnadrágjához” a magassarkú körömcipőjét passzintja és van aki a szimpla farmer overálját veszi föl, egy zoknival és platformmal…. tudom elképesztően hangzik, de ez mind rendben van. Ott és akkor, a bemutatók már elképzelhetetlenek nélkülük.

Még magam is elgondolkodom sokszor hogy ezek a szettek polgárpukkasztásból, önkifejezésből születnek, vagy a vouge lapjaiban való megjelenésért versengenek.

De ez talán lényegtelen is.

Abban jelennek meg, amiben jól érzik magukat és önmagukat a legjobban tudják képviselni.

Ez az egyetlen ami fontos! Amikor ruhát választotok ezt tartsátok szem előtt!

Mindenesetre ha úgy érezzük sok az amit látunk, és nem tudunk vele azonosulni, azzal igazán nincsen semmi gond. Ha csak egy egy részlet tetszik meg, azt is beépíthetjük a gardróbunkba. Ha mást nem is tanulhatunk ezektől a nőktől ott New York utcáin…egy biztos, önmagunk felvállalását bizonyosan!

nyfw1

nyfw2

nyfw3

nyfw5

nyfw6

nyfw7

nyfw8

nyfw9

Fotók forrása: pinterest