#positivemonday

#positivemondayūüĆ∑

 

Tavaly a #cs√©szerda mozgalom a sz√≠vem egyik cs√ľcske lett. Szerettem, mert l√°thattam √©s l√°thattuk egym√°s val√≥dibb arc√°t. A mozgalom tal√°n r√°v√≠l√°g√≠tott arra, hogy ne f√©lj√ľnk megmutatni azt akik igaz√°n vagyunk. Ne csak a felsz√≠nt vegy√ľk √©szre √©s l√°ssuk, hanem √∂nmagunkat is.

Valamint m√°sokat.

 

Egyre inkább szeretném az igazat. Az igazat láttatni és látni.

Hiszem ha az ember elkezdi √©lni azt az √©letet, amire ŇĎszint√©n v√°gyik, elkezd hinni az √°lmaiban √©s mag√°ban, akkor bizony egyre autentikusabb is lesz. Akik nem √≠gy tesznek, Ňźk azok akik kritiz√°lnak minket. Akik lebesz√©lnek a v√°gyainkr√≥l. Ez ellen szeretn√©m most felemelni a fejem.

Szeretn√©m azokat a H√∂lgyeket megsz√≥l√≠tani akik inspir√°lnak, akik hisznek Magukban √©s amit k√©pviselnek az val√≥di. Sz√≥litsuk meg Ňźket minden h√©tfŇĎn, hogy merjenek tov√°bb √°lmodni √©s nem let√©rni az √ļtr√≥l amin elkezdtek gyalogolni. M√©g akkor sem ha m√°s nem hisz benn√ľk.

√ćgy az idei √©vben sem hagylak Titeket feladat n√©lk√ľl, √©s rem√©lem hasonl√≥an fogj√°tok szeretni mint 2017ben a #cs√©szerd√°t.

#positivemondayūüĆ∑

Szeretn√©m ha minden h√©tfŇĎn egy sz√°munkra inspir√°l√≥ H√∂lgyet (lesz majd olyan is hogy Urat) egy sz√°l vagy ak√°r egy csokor tulip√°nnal jutalmazn√°nk. Persze csak virtu√°lisan.
Fantasztikus lenne ha h√©tfŇĎnk√©nt kifejezn√©nk az egym√°s ir√°nt √©rzett szeretet√ľnket, nagyrabecs√ľl√©s√ľnket, tisztelet√ľnket vagy ak√°r szimpl√°n kedvess√©g√ľnket.

A pozit√≠v megerŇĎs√≠t√©s mindig elf√©r az ember zseb√©ben, korunk egyik n√©pbetegs√©ge az √∂nbizalomhi√°ny. ErŇĎs√≠ts√ľk egym√°st szavakkal, odafigyel√©ssel.

Holnapt√≥l nincs m√°s dolgotok majd, mint taggelni az illetŇĎ nev√©t √©s tudatni Vele hogy nagyratartod az√©rt mert … √©s haszn√°lni a #positivemondayūüĆ∑¬†hashtaget.

K√ľl√∂nb√∂zŇĎ kateg√≥ri√°kban lehet majd egym√°st t√°mogatni, hogy mik lesznek ezek az holnapt√≥l folyamatosan kider√ľl. √Čn nagyon v√°rom, hogy az √°ltalam v√°lasztott H√∂lgyeket h√©tfŇĎnk√©nt bemutassam Nektek.

Ha van kedvetek gyertek és csatlakozzatok!

Pozit√≠v mostant√≥l a H√©tfŇĎ!
Tímea

Fotó: Gadget Fotó Рwww.gadgetfoto.hu