“Be kell vallanom, sosem gondoltam, hogy stílustanácsadóra lesz szükségem, életem során. Úgy éreztem, meg tudom válogatni a ruháimat, és egyéniségemhez passzolnak  Ez így is volt, az első gyerek születéséig… ilyenkor óhatatlanul is felcsúszik pár kg és, elkezdett növekedni a különböző méretű ruháim száma is, amíg már igazán nem ismertem ki magam a szekrényemben  Mivel sok időt töltöttem külföldön, onnan is jöttek be ruhák szép számra… Odáig jutottam hogy nem látom át a szekrényemet.

Ekkor kértem Tímea segítségét, aki “kíméletlenül” kipakoltatta velem a szerkényt, és szembesített néhány igen “szerencsés” darabbal, amik egyáltalán nem illettek sem az alkatomhoz, sem egyéniségemhez.

Nagyon sokat köszönhetek neki, ma már a reggel nem azzal telik el, hogy 30 percig nézem a tömött szekrényemet, hogy mi is húzzak fel, hanem magabiztosan és tudatosan választom az adott napi hangulatomhoz, alkatomhoz, stílusomhoz illő öltözetet.

Segített a vásárlásnál is, hogy hogyan tudok minél okosabban, gazdaságosan vásárolni, és hogyan vehetek olyan darabokat, amik több ruhával is kombinálhatóak.
Köszönöm Kedves Tímea! :)”

“Én ajándékba kaptam a férjemtől, hogy Tímeával átnéztük a gardróbomat és közösen elmentünk vásárolni. Visszatekintve egy különleges élmény volt.
Amikor férjem átadta egy kis saját maga kreálta kártyán az ajándékomat, hirtelen azt sem tudtam, hogy örüljek, vagy megsértődjek. Azon járt az agyam, hogy tényleg ennyire rosszul nézek ki, hogy erre van szükségem? Aztán rájöttem, hogy az az oka az ajándéknak, hogy tényleg figyel rám, nem megy el a füle mellett a tipikus női mondat, amit mindenki jól ismer: „nincs egy rongyom, amit felvegyek”.

Hát így találkoztunk Tímeával.

Sokakkal ellentétben az én életemben sosem volt olyan magabiztos időszak, függetlenül az aktuális testsúlyomtól (48-65kg), amikor tényleg tudtam, hogy mi áll jól nekem. Tímea nagyon érdekesen dolgozik, megfigyel, meghallgat és tényleg odafigyel rám. Nem erőltet, de kedvesen, türelmesen, magabiztosan irányít, hogy elérjük a célunkat. Sokat nevettünk, főleg mikor sikerült „tésasszonynak” öltöznöm.

Én csak jót tudok elmondani a vele töltött időről és az azóta eltelt néhány napról.
Ahogy neki is elmondtam, a kezdeti tapasztalataim közül az egyik az, hogy ezentúl legalább fél órával korábban kell felkelnem, mert ami eddig 5 percbe tellett (mert a „nincs egy rongyom” kezdetű mondat rám tényleg igaz volt még Tímea szerint is), most legalább fél órát vesz igénybe. De élvezem. Eddig a tükör az ellenségem volt, most meg még délután is, mikor hazaérek, próbálgatom, hogy mit mivel lehet felvenni, hogy lehet a ruháimat variálni.

A másik pedig az a sok dicséret, amit férjemtől gyűjtök be minden nap, többször is.
Köszönöm Tímea neked, itt is.”

“Amióta a LEGJOBB stylist/nő/anyuka/tanácsadó kezelésbe vett sokkal tudatosabb vásárló lettem, minimalizáltam a gardróbomat (amennyire egy nő teheti:-)) és sokkal könnyebben variálom a ruháimat és döntök a vásárlásaimnál, pénzt/időt spórolva . Ja és már nem félek a csíkos ruháktól kedves Timi, sőt!

Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy öltözködés területén ”továbbképzésre” lenne szükségem. Beszélgettünk barátnőkkel, ismerősökkel, és mindig találkoztam Timi nevével: milyen jó ízlése van, milyen jó ruhacseréket rendez… Aztán elolvastam az írásait, és úgy gondoltam, adok egy esélyt magunknak. És mennyire jól döntöttem!

Először gardróbrendezést csináltunk, megbeszéltük, hogy mire lenne szükségem, és elmentünk közösen vásárolni.

Ezt az élményt kívánom mindenkinek!

Minden ruha próbájakor már mondta is a kombinációk végtelen sorát a régi és új ruhákból, és mindezt erőltetés és erőltetettség nélkül.

3 szoknya, 3 nadrág, 3 felső (blúz, ing és póló) és egy dzseki… nomeg egy kistáska és kendő lett a végeredmény. Én, aki sose találok magamnak ruhát, több táskával jöttem haza! Ami igazán fontos volt, hogy a kitalált szettekhez megtaláltuk a hozzá illő darabokat, és a második bolttól már mertem merészebben választani és próbálni. Úgy gondoltam, hogy Timi akármit fog mutatni, azt felpróbálom, és mondatom, jól tettem. Nagyon rám hangolódott, és igazi csajos délelőttünk volt. Köszönöm Timi, hogy megismertelek!

Ui: és már aznap este kipróbáltam az egyik szettet: tuti siker!