A Stílus Te Vagy 9+1 Workshop

A Stílus Te vagy 9+1 workshop

Drága Hölgyeim!

Az elmúlt 10 év stílustanácsadás sok mindent megtanított nekem, mint például azt is, hogy az, amire vágysz, ahhoz idő kell.
Beszélhetünk itt egy vállalkozásról, egy gyermekről vagy éppen a stílusodról.
Ráfordított energia és idő nélkül nem megy.
Dolgozni kell rajta, önismeret – nemcsak az alakod, de az egyéniséged ismerete is szükséges hozzá – nélkül ez sem fog könnyen menni.

 

Ezért a következő workshop sorozatot indítom el idén, ami egész évben fogja a kezed és egy olyan tudást kaphatsz az év végére , ahol biztosabban tudhatod majd mit vegyél le a boltok polcairól, és mi az ami nem csak az alakodhoz de az egyéniségedhez is úgy igazán passzolni fog.
Hiszem, hogy a külsőnk hat a belsőnkre, és ez bizony fordítva is igaz. A belsőnk is hat a külsőnkre. Ez a 9+1 alkalom segíthet összhangba és harmóniába tenni a kettőt.
Abban is hiszek, hogy önismeretünk tudatossága segíthet stílusunk megtalálásában, ami viszont más életterületekre is kihathat pozítivan. A komfortzónánk elhagyása, sziklákat tud megmozgatni életünkben.


Február 22én induló workshop sorozat mostantól év végéig minden hónap utolsó péntekén jelentkezik.
Leginkább azoknak a Hölgyeknek ajánlom akik minden alkalommal szeretnének részt venni a programon, hiszen pontosan a folytonossága a lényeg, hogy a felszín alá is elérjünk, ahonnan aztán friss és újult tudással távozzunk.
Júliusban és augusztusban nyaralunk, akkor kicsit elmegyünk pihenni hogy szeptemberben friss erőkkel kezdhessük az őszt.

LBT 9+1 stílus workshop

1. Február 22.
~ Stílus keresés / stílusunk és önmagunk feltérképezése

2. Március 29.
~ Alapruhatár / előnyei és kiegészítése,azonban az alapruhatár is helyettesíthető avagy elengedhető

3. Április 26.
~ Színek és minták / melyik működik mivel, a miértekre is kapunk választ

4. Május 31.
~ Smink / egy nappali smink elsajátítása saját élethelyzetünkhöz és egyéniségünkhöz

5. Június 28.
~ Fazonok és alakok / megvizsgáljuk hogy mely fazonok melyekkel működnek, és melyek harmonizálnak saját alakunkkal is tökéletesen

6. Szeptember 27.
~ Rétegezés alapelvei / rengeteg dolog elsajátítható a rétegezés alapelvein keresztül, anyagos együttes használata, fazonok rétegzése

7. Október 25.
~ Frizura / személyreszabott tanácsadással, ahol arra keressük a választ miért vagyunk állandóan elégedtelenek a hajunkkal.

8. November 29.
~ Variálás / a kulcs, ami a tudatos gardróbhoz és a saját stílusunk megtalálásához vezet. Variálni a ruháinkat annyit tesz, mint egész éven át használni Őket, igazán kreatívan és szabadon.

9. December 6.
~ Összegzés / a tanultakat összefoglalva újra veszünk minden “leckét”, melyet felfrissítve egy egységes csomagba dobozolunk, hogy aztán az új évben kreatívan gazdálkodj az ismeretkből.

+1 2020 Január
~ Fotózás / Mini átalakulással kezdjük 2020at, egy igazi töltekező délután, ahol nemcsak az önbizalmadat fogjuk növelni, de a tudásodat is megmutathatod. A fotókhoz a szettedet Te magad állíthatod össze, melyhez egy nappali smink és frizura is jár.

Workshop ár: 59.000Ft

Online/skypos csatlakozás is lehetséges!
Ebben az esetben a fotózás dátumára kell csak megjelenni!

A workshopok alkalmával évszakhoz megfelelően frissítőket és sütiket szolgálunk fel.

Minimum 5 fő jelentkezése esetén indítom a programot.
Jelentkezés: 2019. február 20.

Kedvességel,
Lánczos Benkő Tímea