Img 7746

A legmeghatározóbb viselet télen

Jön a január, a leárazosok ideje, lehet hogy sokan ilyenkorra időzítitek a kabát vagy dzseki vásárlást.

Írok Nektek pár tippet, ötletet arra, hogy milyet érdemes. Ha éppen nem vesztek újat, akkor abban segítek hogy milyen pár kiegészítővel tudjátok új életre kelteni a régit.

Bár nem vagyok egy nagyon színest, mintást kedvelő ember, ennek ellenére télen sem szeretek nyakig feketébe öltözni. Bár bevallom annak is megvan a maga varázsa, és nincs is vele semmi baj, csak azt mondom jó ha az embernek vannak alternatívái.

Idén télen még én sem vettem kabátot, még nem tudom hogy fogok e, amiket jelenleg megmutatok Nektek. azok évek óta a kedvenceim.

Irhakabát

Az első egy sötétbarna irhakabát, amit már tényleg régen vettem, de még mindig nagyon szeretem, és soha  ne mondd hogy soha, de azt hiszem hogy ebben mindig stílusos maradhat az ember.

Itt jelenleg a monokrómra szavaztam, tehát a csizmát, kesztyűt, sálat és a táskát is leginkább a barna árnyalatok uralták. Természetesen ezt fel is dobhattam volna egy élénkebb sállal. Pédául egy piros kockás sál remekül mutatna ezen a kabáton. Ha szürkével kombinálod a barnát, kicsit visszafogottabb, de annál melegebb és barátságosabb érzést kelt.

Persze a legédesebb kiegészítőm garantáltan Lotti volt.

img_7750

img_7739

Irhakabát: Promod

Csizma : Mango

Táska: Amella

Kesztyű: Pécsi kesztyű – Karma

Sál: Orsay

 Bunda

A bunda sokatoknak nagyon idegen. Legalábbis ezt veszem észre. Pedig annyira de annyira meleg és kényelmes viselet. Én gyerekkel nagyon szeretem ezt az állatmintás bundámat, mert nem csak gyerekbarát, tehát lehet benne lehajolni, ugrálni és bármit amit egy Anyuka lét megkíván, de közben még trendi is marad az ember. Eddig a tél nem mutatta meg igazi arcát, én ezt kihasználtam, és fehér soprtcipővel vettem fel. Amit mondanom sem kell hogy megint csak ideális 2 gyerekkel karöltve. Persze nem muszáj ezt követni, lehetne ezt csizmával is hordani, akár térd vagy bokacsizmával. És persze az állatmina sem kötelező, választhatunk egyszínűbbet, egyszerűbbet.

img_7741

img_7740

Bunda: New Yorker

Sál: Zara

Táska: Parfois

Cipő: Stradivarius

Kesztyű: Pécsi kesztyű –  Karma

Fehér télen is

Az utolsó amit szeretnék megmutatni, és inspirálni Titeket, az nem más mintegy fehér kabát. Szeretem a világos színeket télen. Ha már nem is mersz bevállalni egy piros, vagy okker srága kabátot, tényleg szívesen ajánlom figyelmedbe a fehér, krém színeket a hidegebb hónapokban. Itt szürkével és ezüsttel kombináltam a fehéret, de ezt megtehettem volna pasztell színekkel is, vagy akár feketével is.

img_7744

img_7743

Kabát: C & A

Kesztyű : Pécsi kesztyű – Karma

Cipő: C & A

Táska: Zara

Ha nem tervezel vásárolni idén új kabátot, télen mi sem egyszerűbb, mert rengeteg kiegészítőt viselünk. Elég ha beszerzel egy új sálat, kesztyűt, táskát… akár csizmát. De ha ezek közül bármelyik kettőre beruházol, amik még harmonizálnak is, akkor garantált a siker. A végére a kérdés, hogy hol érdemes ezeket keresni!? Akármelyik boltot felsorolhatnám Nektek, hiszen rengeteg már a kínálat, de a Hádát is megemlíteném. Épp a napokban voltam valakivel vásárolni, vettünk 2 kabátot, egy bundát és egy irhakabátot Neki, mindössze 20 ezer forintért.

Öltözettek melegen és öntudatosan, merjetek annak öltözni akik igazán vagytok! Még akkor is ha nincs farsang. 😀

Szeretettel:

Tímea

Fotó: DreamLight Studio

Kívánok Nektek ölelésekben gazdag, fenyőillatú gyerekkacagásban gazdag Karácsonyt.

Pár fotó még Nektek:

img_7780 img_7779 img_7778

 img_7777 img_7776 img_7775 img_7774 img_7773 img_7379 img_7380 img_7378

Fotók: Pinterest