Bátorság vagy tudatosság?

Bátorság vagy tudatosság?

Azt gondolom mindkettő… Vagy inkább azt gondolom bátorság és tudatosság!

Talán ezek kellenek leginkább ahhoz hogy a szekrényünkben ne csak olyan darabok legyenek amiket maximálisan ki tudunk használni, de merjük is néha átlépni saját határainkat!

Pár napja mikor feltettem a rakott szoknyás képet, este valahogy beugrott, hogy talán vagyok olyan szerencsés, hogy több összeállításról van képem ebben a szoknyában…

A képek között évek is elteltek…ami nem csak azt mutatja hogy nem kell a trendeknek feltétlen behódolni, és hogy a stílus az örök, hanem azt is hogy mi mindent elérhetünk egy kis kreativitással!

Régóta birtoklom ezt a szoknyát, és nagyon szeretem… azt gondolom nem véletlen…

Szerettem volna szemléltetni, hogy rengeteg mindennel variálható egy darab, és rengeteg helyre felhúzható… attól függően hogy mivel párosítjuk.

Hogy hol kezdődik a tudatosság és hol a bátorság?

A tudatosság azt gondolom ott, hogy legyünk tisztában a szekrényünk tartalmával! Akkor is amikor új ruhákat vásárolunk, és akkor is amikor kinyitjuk és hol gyorsan, hol kevésbé gyorsan kell valamit magunkra kapni. Amit mindig hajtogatok, hogy nem kell sok darab, – az csak a zavart okozza – és próbálgassuk a ruháinkat egymással, még azzal is amiről nem gondoljuk hogy működik…

A bátorság pedig ahhoz kell hogy felvállaljuk önmagunkat! Felvállajuk, hogy esetleg merünk másképp gondolkodni és másképp szeretni bizonyos dolgokat! Ki mondja meg mi a menő? Szerintem egy valami számít! Hogy érezd jól Magad abban amiben vagy,a társadalmi nyomás ellenére is! Persze ehhez óhatatlanul kell önszeretet és önelfogadás! Bátor talán csak akkor tudsz lenni igazán, ha a hibáidat is elfogadod! Inkább próbáljátok azokra a dolgokra koncentrálni amiket szerettek Magatokon, vagy amiről azt gondoljátok hogy szép! Az élet túl rövid ahhoz hogy olyan dolgokon emészd Magad mint egy nagyobb popsi, kisebb cici vagy esetleg egy celulitiszes comb!

Őszintén remélem hogy ez a cikk segítségetekre lesz, szívből jött!

Legyet bátrak és tudatosak!

Tímea

DSC_0965

Lázárt hordozva, szülés utána pár héttel… az alkalomra pontosan nem emlékszem, de nem is volt alkalom, talán a Férjemmel mentem el sétálni vhova… elöszőr a szülés után.

Többi darab: fekete pamut póló, farmer mellény, barna csizma, fekete harisnya

DSC_0200  DSC_0192

Horvát tengerpart…. aznap játszótér, séta, babakocsi…

Többi darab: csíkos pamut póló, ezüst slip on cipő, statement nyaklánc

DSC_6243  DSC_6271   DSC_6257

Júliusi esküvő, nyár, meleg… fontos a kényelem mert Lázárral mentünk… nem tudok ilyenkor feszengeni egy szűk ruhában, a gyerek utána kell szaladni…

Többi darab: Flamingós ing, pink szandál, statement nyaklánc

11178239_1580373035579649_4840883593490340344_n (1)1011282_1580373098912976_1471930120700587315_n

FullSizeRender (75)

 Itt pedig pocakkal, kismamaként… az első fotót a napokban láthattátok, a második új darabokkal variálva

(itt annyit elárulok hogy a zipzár nem jön fel hátul teljesen, ezért az ing, mert eltakarja azt a pár centit. ilyen dolgoktól nem kell megijedni, persze ez csak akkor tud működni ha olyan a zipzár ami nem csúszik le. ha lecsúszna, tegyetek rá egy biztos tűt)

Első fotón többi darab: fehér ing, cicás dzseki, ezüst slip on, clutch

Második fotón többi darab: farmering, szívecskés harisnya, converse