Lánczos Benkő Tímea
LBT Stylist - Lánczos Benkő Tímea

Lánczos Benkő Tímea vagyok.

Főiskola után – ahol idegenforgalmat tanultam – Angliába majd Madridba költöztem. 5 évet éltem különböző városokban, különböző munkákat végezve. Kerestem önmagam, és próbáltam rátalálni az útra, megtalálni az egyensúlyt önmagam és a világ között. A más és más kultúrákkal – emberekkel való találkozás megtanított önmagam megismerésére, a türelemre, és a magányra.

Értékelni mindent ami körülvesz minket.

Nem azt tartom a legfontosabbnak a munkámban hogy divatossá varázsoljalak… Szeretném visszaadni az elveszett önbizalmad,megmutatni hogy Te is tudsz vonzó és szerethető lenni

A divat, a stílus gyerekkorom óta hozzám tartozik. Bátran állíthatom hogy Édesanyámtól tanultam a legtöbbet, aki minden helyzetben lenyűgözően tudott és tud is megjelenni. Természetesen állandóan jelen volt az életemben a divat. Hiszen mindig is erre vágytam. Egy évig egy budapesti stylist iskola hallgatója voltam.

A legmeghatározóbb azonban mégis az volt, amikor egy nagy amerikai divatcég boltjában személyi stylist lehettem egy London melletti kisvárosban. Ekkor segítettem először Hölgyeknek, akik tanácstalanok voltak. Jó érzés volt látni, hogy sokkal magabiztosabban és kiegyensúlyozottabban távoztak…

Jelenleg Pécsett élek, ahol olyan nőknek és férfiaknak szeretnék segíteni akik elveszettnek érzik magukat a “ruhák világában”!

Várom jelentkezésed!