18952664 1919566081660341 2094792527401014234 N

#csészerda☕️

A #csészerda☕️ mozgalomról szeretnék Nektek írni, az új kis gyermekemről, amely nagyon fontos lett számomra, és úgy érzem sziklákat mozgathatunk meg! De csak együtt! Csak akkor ha csatlakoztok! És elhihetitek nekem nagyobb szükségem van rátok ehhez mint gondoljátok.
Amikor feltettem ezt a képet azon a bizonyos szerda reggelen, akkor csak azt éreztem hogy elegem van. Elegem van abból, hogy mindehol csak a tökéletességgel találkozunk. Közben pedig nők százaival beszélgetek arról, hogy nincs önbizalma, hogy zavaros az ön- és testképe és hogy nem tartja elég szépnek magát … hogy kicsit talán olyan akar lenni mint Ők ott, az újságban.

De sosem leszünk olyanok. Nem csak azért mert mi mi vagyunk, hanem azért mert elfelejtjük azt az apró tényt, hogy egy egész csapat közreműködik azért hogy az adott pillanatban álomszépen fessenek. És ez bizony nagyon hamis képet fest nekünk arról, hogy mi is zajlik igazából a világban.
Nyáron menjünk ki egy strandra, na ott a valóság kérem. Hol vannak a “bikinialakú” lányok? Ítélkezés nélkül próbáljunk meg nőtársainkra tekinteni. Mindenki mögött egy másik történet lapul. Ahogy a bögrék mögött is az arcokon.

 

Mi az üzenete ezeknek a képeknek? …
Nekem pontosan azt tetszik ebben, hogy rengeteg üzenete lehet. Talán kicsit Mindenkinek más.
Hogy a bal és a jobb oldali képeken is gyönyörű vagy. És hogy mind a kettő Te vagy. Szeretned kell mind a két oldalt. Viszont azt is jelentheti, hogy megéri és megérdemled hogy törődj Magaddal. Mert sokat teszel a Férjedért/Párodért, a Gyerekeidért, Szüleidért, Barátaidért … Magadért is itt az idő tenni valamit.
Hogy mutasd meg azt az arcodat is, amiről azt gondolhatod nem elég szép. Pedig gondoljatok csak bele … a Férjed/Párod ezt az arcot látja reggel mikor felébredsz. A gyerekednek ez az arc jelenti magát a biztonságot. Mindenki más-aki igazán számít – (rajtad kívül?) szereti ezt az arcot … csak Te vagy bizonytalan?
Ez lehetetlen!


Szeretném ha Te – aki most olvasol – csatlakoznál hozzám, és megmutatnánk a világnak hogy mi elhisszük hogy így is – úgy is szépek vagyunk. Hogy elkezdjük magunkat megszeretni.
És hiszem, hogy ha egyre többen leszünk, annál több nőnek adhatunk erőt ahhoz hogy elkezdje megszeretni önmagát.
Ha esetleg Te magad is úgy érzed hogy ez túl merészkedik a komfortzónadon, akkor méginkább javasolnám.
Tudjátok hány olyan dolgot megtettem már ami totálisan a komfortzónamon kívűl esett? Mindig meglépem a saját határaimat, és elmondhatom hogy abból mindig csoda dolgok születnek.

“A csodák a komfortzónan kívűl kezdődnek”

Ez számotokra is egy hihetetlen jó elismerés lenne, hogy képes voltál rá. Én Mindenkit kérek és Mindenkinek szurkolok hogy csatlakozzon.

Óriási dolgok születtek a fejemben ezzel kapcsolatban, de ezt nélkületek nem tudom megvalósítani. Csak Veletek! De ígérhetem hogy ezek a dolgok amiket kitaláltam értetek , Nőkért, Édesanyákért születtek …
Gyertek velem!

Csodás szerda estét kívánok Minden gyönyörű Nőnek odaát!
Tímea