Döntés 3mp alatt

Az ember lányának teljesen megváltoznak a vásárlási szokásai mikor gyereke születik!

Vége a hosszas, órákon át tartó nézelődésnek a bevásárlóközpontokban, még akkor is képesek vagyunk erre ha végül nem veszünk semmit! Csak jó érzés válogatni, körülnézni, kávézni egyet gondtalanul!

Mi is a helyzet mikor megszületik imádott gyermekünk?

Kapsz 1 órát! Esetleg kettőt!

Ami a legjobb esetben is csak másfél, hiszen oda és haza is kell érni!

Ha már kiharcoltad magadnak ezt a kis szabadidőt,jó lenne úgy elmenni hogy kinézel valahogy, de a múltkor vett menő felsőd éppen tiszta tej, megszaglászod, és arra a döntésre jutsz nem is olyan vészes, majd nem mész közel senkihez! Van sok más irtó klassz ruhád, csak azok jelenleg 3 mérettel kisebbek! Most már mindegy!

Elindulsz!

Berohansz az egyik boltba, azt se tudod mit keresel, elveszel a rengeteg ruha között! Nem beszélve arról hogy szülés után megváltozott minden, nem csak körülötted, de rajtad is. Örülsz ha a megfelelő méretedet eltalálod… A megfelelő stílusról már nem is álmodsz, úgy érzed minden a fiatal, trendi csajoknak szól…

Megpróbálod egy kisebb üzletben! Várnál valami segítséget az eladóktól, de még csak észre se vették hogy bementél! Hogy is vették volna!? Mind 20 éves, látszik hogy reggel 1 órát öltözködtek, sminkeltek, a hajukat is volt idejük megcsinálni! Máris kisebbségi komplexusod lesz, inkább nem kérdezel!

Kimész!

Ha már itt vagy, bemész a gyerekeknek ruhát nézni! Persze Nekik gond nélkül találsz! Veszel is pár dolgot, mikor észre veszed hogy sokkal több időt töltöttél itt el mint szabadott volna!

Rohansz tovább!

Nézzük csak mi is kéne! Jó lenne egy nadrág, meg valami felső! Az lenne a legjobb ha a kettőt együtt is lehetne hordani! Eljutsz a próbafülkéig! Felhúzod! Éljen feljött! Bár ez még nem a “valós” méreted, de legalább nem kell kimenned másik méretért! Egynek jó lesz! Nézzük a felsőt! Szoptatni ugyan kizárt benne, de legalább jól áll a színe! 3mp alatt kell döntened, mert az idő véges! Majd max kicseréled ha nem jó…

Ismerősek ezek a mondatok? Higyjétek el hogy még én is küzdök bizonyos napokon… Főleg mióta Lotti is megszületett! Az idő nem a felére csökkent, inkább a tizedére!

Szerettem volna segíteni, mert egyre több Anyukával találkozom akik “szenvednek” a vásárlástól…

…és igen, sajnos a bevásárólközpontok eladói nem könnyítik meg a dolgunkat! Na és a tömérdek kínálat sem!

10 tipp vásárláshoz ha vannak gyerkőcök és kevés az idő:

1. Ma már rengeteg üzlet kínálata fent van a neten, nézz körül a honlapon mielőtt elindulsz

2. Soha ne határozd el teljesen mit szeretnél… Mert olyan úgysem lesz! Körvonalak legyenek… Szeretnék egy kényelmes nyári ruhát, vagy egy gumis derékú nadrágot… Legyen több lehetőség a fejedben!

3. Olyan ruhában és cipőben menj ami könnyen le és felhúzható

4. Ha egy darabhoz keresel valamit azt vidd magaddal

5. Soha ne vegyél semmit úgy hogy kb jó lesz! Utálni ugyan fogod, kicserélni soha, arra sem lesz idő!

6. A belvárosi üzletekbe is érdemes benézni egy délutáni alvás során! Ha van lehetőséged menj valakivel, aki addig a babakocsit kint tologatja, míg Te körülnézel! Ott a Zora, nagyon segítőkészek az eladók, sokkal gyorsabban találsz vmit mint az Árkád bármelyik üzletében! De van még pár ilyen belvárosi üzlet… Bár nem sok!

7. A megfelelő fehérneműben menj!!

8. A gyerekboltok ilyenkor tilosak!!! Magadra megint nem marad idő!

9. Ha turiba mész nem baj, de csak azért mert olcsó ne vedd meg

10. Törekedj arra hogy kényelmes darabokat találj, mert gyerek mellett a ceruzaszoknya nem a legjobb választás

Még valami!

Mivel ilyenkor nem megyünk sok helyre, hiszen azért a legtöbb időt otthon töltjük a babával, elég pár kedvenc darab! Azért mert 1 héten 2x ugyanaz van rajtad, attól még nem leszel béna…

De ha nem jól érzed Magad attól hogy nincs mit felvenned, akkor tessék időt szánni rá…legalább próbáld meg!

Ha máshogy nem megy, kérj segítséget!

Az önbizalmatok meg már attól legyen óriási hogy a világra hoztatok egy gyermeket, és még életben is tartottad!

Szóval amikor éppen azon kapod Magad hogy holmi 20 éves, irtó csinos hölgy miatt éppen próbálsz mély depresszióba zuhanni, csak gondolj a babád arcára mikor ébredezik…

Minden Édesanyát ölelek!

Tímea