Img 7046

Harisnya télire

 

Azt veszem észre, hogy sokkal kevesebb szoknyát vagy ruhát veszünk fel tèlen. Nem igazán tudom hogy mi lehet ennek az oka, mert szerintem nem fázunk benne jobban, mint egy farmerban … sőt. A kényelmi okokat is kerestem, de nem gondolnám hogy kényelmetlenebb lenne mint egy nadrág. Talán annyi szólhat ellene, hogy jobban át kell gondolni. Ki kell találni. Milyen harisnya, cipő vagy éppen felső passzol az adott darabhoz, és akkor a kabátról még nem is beszéltünk. Szóval lényegesebben tudatosabbnak kell lennünk mint egy nadrágnál. Reggel nem mindig adunk magunknak erre időt.

Pedig szerintem érdemes.

Pont emiatt gondoltam hogy adok pár tippet  arra hogy egy mintás illetve világos harisnyát mivel lehet párosítani.

Az örök pöttyös

Egy pöttyös harisnya azt hiszem soha nem megy ki a divatból, vagyis mindig stílusos leszel ha ezt választod.

Hoztam egy szettet azoknak akik esetleg irodában dolgoznak, vagy olyan munkakörben ahol a kosztüm előírás vagy a hasonló stílusú ruhák. Egy unalmas szűrke ruhát is fel tud dobni pár apró pötty. Ternészetesen magassarkakkal is felvehető.

img_7130

Ennek az ellentétét is meg akartam mutatni … mivan ha valaki a sportosan elegáns életvitelébe szeretné beilleszteni a örök pöttyöst. Egy sima szürke pamutruha , övvel a derekán és egy sportcipő. Pont a kerek minták keltik életre.

img_7131

Nagyon szeretem néha elővenni a gyereki énemet, ezért is csaptam le mindjárt erre a macis harisnyára … Szerintem egy ilyen darabnál annyi a lényeg hogy ne vegyük fel ezt egy túl rövid és túl szűk szoknyával (20 fölött semmiképp) mert akkor egy kicsit közönségesen hathat, főleg ha még egy magassarkút is dobunk mellé. Szóval egy ilyen viseletnél próbáljunk meg egyensúlyt tartani… a többi ruha legyen inkább sportosabb vagy kevésbé feltűnő, szűk vagy túl kivágott.

Itt is 2 variációt hoztam…

Egy farmer egy olyan ruha, ami szinte örök … szerintem remek kiegészítője ennek a harisnyának.

img_7132

Ez a csíkos ruha meg szinte magától értetődő volt … a maci fejek kikukucskálnak a szoknya alól …

A két cipő cserélhető lenne a két szettnél… hangulat esetleg esemény függő.

img_7133

Végül egy világos harisnyát választottam, nem véletlenül, mert úgy érzem télen túlságosan feketébe gombolkozunk, amit megtűzdelünk egy kis szürke unalmassággal.

A vajszín remek párosítása a barna árnyalatoknak … és itt még annyit említenék meg, ha megnézitek a szoknya és a felső mintáját … a csíkos az állatmintassal milyen harmónikusan fest megint.

img_7134img_7136

Utolsóként pedig jöjjön egy virágos ruha, ami a téli ködös hónapokban egy igazi felüdülés lehet … valamint soha ne felejtsétek el, hogy egy barna csizma szintén egy végtelen lábbeli. Télen világos árnyalatokkal tökéletes.

img_7135

Legyen gyönyörű napotok!

Harisnyára és szoknyára fel!

Tímea

Fotó: Dream Light Studio