Gardróbrendezés - LBT Stylist

Jól áll a ruha?


“Rengeteg előírásnak akarunk megfelelni, közben a saját stílusunkat is próbáljuk belepaszírozni a felfoghatatlan sok szabály közé. Néhányan biztos máglyára vetnének a következő mondatokért, de én szimplán nem hiszek a szabályokban. Csak még több elvárást pakolunk a puttonyunkba, amiből szerintem már így is van bőven. “

img_8026

Tudom, mindenhol tanuljuk és tanítják! Kinek milyen színek állnak jól, milyen fazonok. Alma vagy, vagy körte … ?! Rengeteg előírásnak akarunk megfelelni, közben a saját stílusunkat is próbáljuk belepaszírozni a felfoghatatlan sok szabály közé. Néhányan biztos máglyára vetnének a következő mondatokért, de én szimplán nem hiszek a szabályokban. Csak még több elvárást pakolunk a puttonyunkba, amiből szerintem már így is van bőven.

Mi lenne ha csak a belső hangra figyelnél. Az érzéseidre amit a ruha nyújt, amikor felveszed.

Jól érzem benne Magam?

Talán meg is dícsért benne valaki?

A ruha színe pozitív hatással van a hangulatomra?

… ilyen és hasonló gondolatok vannak a fejemben.

3 dolog lehetséges
1. Jól áll, de nem érzem benne jól magam
2. Nem áll jól, de jól érzem magam benne
3. Jól áll és jól érzem magam benne
És persze van a 4-es, ha nem áll jól és nem is érzem jól magam, de ezt kizárhatjuk.

Szóval a bűvös 3-as lenne a tökéletes. Hogyan érheted el?

Csak magadnak akarj megfelelni!

Mindenki a saját stílus kereséséről és megtalálásáról beszél. Ha én ezen stresszelnék és ezt keresném, már biztos tudathasadásom lenne. A hangulatom is van hogy befolyásolja “ki leszek aznap”! A gyermeki énemet öltöztetem fel, vagy a nőt? A szexi feleséget vagy háziasszonyt? Kérdezem én, van valami baj azzal ha ezekben nincs feltétlenül összhang? Főleg ha az embernek gyerekei vannak! A legtermészetesebb hogy változik a stílusunk, ahogy én is változom és minden más körülöttem.

És félre ne értsen senki. Nem azt mondom hogy nem tartom fontosnak hogy minden reggel elégedetten, jól eső érzéssel csukjuk be azt a bejárati ajtót. Hogy igen, köszönöm, jól érzem magam a bőrömben. De próbáljuk meg kizárni a külvilágot, a trendeket , a szabályokat.

Amikor Te azt gondolod hogy most tökéletes, megnyugtatlak, akkor is van pár százezer ember a bolgyón, akinek a stílusod, a választásod, a ruhái nem tetszenének. Mindig lesznek ilyenek. Érdemes ezen egy percig is rágódni?

Álljunk meg és figyeljünk önmagunkra.

Ha nem tudjuk elfogadni a felszedett plusz 5 kilót, változtassunk. Ha segítségre van szükségünk, kérjünk.

Pakold ki a szekrényt és minimalizáld a tartalmát.

vagy csak egyszerűen

img_8025

“Felejtsd el a szabályokat! Ha tetszik, viseld!”

Baráti üdvözlettel:

Tímea