Kockás selyem

Szerettem volna egy külön bejegyzést írni erről a pár darabról, nemcsak azért mert szerintem gyönyörűek lettek, hanem azért is mert személyes történetük van…pedig csak most születtek.

Egy Anyuka keresett meg, hogy tervezzek Neki és a családnak egy kollekciót, melyet elsősorban egy esküvőre viselnének… A szülőkön kivűl még egy 3 éves Kislánynak és egy másfél éves Kisfiúnak készültek a ruhák.

Szerencsére nem kellett sokéig keresgélnem az anyagot, mely egy olasz kockás selyem anyag lett, melyben szerintem a legfantasztikusabb az hogy színátmenetes… ez a tervezésnél nagyon sok szabadságot adott.

Tökéletesen illett ahhoz a koncepcióhoz amit kitaláltam a családnak! Kivételesen szerettem volna hogy egy anyagból készüljön a kollekció, ne csak részleteiben térjen vissza a minta.

Így lett Anyukának egy lágy esesű ruhája, Apukának egy könyökfoltja az ingjén, a Kislánynak egy tündéri ruhája, valamint a Kisfiú szettje nem állt meg egy darabnál. Először csak egy mellényt terveztem neki, de úgy éreztem az sok lenne ha az egesz ebből az anyagból készülne! Így esett a választásom egy barna tűpettyes pamutra,mely tökéletes párja lett a kockás selyemnek! Ebből keszült a mellény eleje, valamint a kisnadrág! Mivel tudtam hogy Apuka sötétbarna öltönyt fog viselni, ezzel született meg a tökéletes harmónia.

A harmónia a Labetis ruhák tervezésénél a részletekben rejlik. Ezek az apró, ám nagy figyelmet igénylő mozaikdarabok adjàk ki vègül az egészet. A harmònikus darabokat.

Hiszem, hogy az életünket is sok apró mozaikból kell kirakni, de ha éberen figyelünk, pontosan tudni fogjuk a sorrendet…

Ezzel a kollekcióval nem csak új darabok születtek, hanem egy új lehetőség is az életemben, valamint a második gyermekem is megérkezett…

Az ok amiért csak most tudom Nektek ezeket megmutatni (hiszen pontosan 2 hónapja ígérem) az pedig az hogy

az elkészült ruhákat 2015.05.13-án 10.00 órakor kellett volna felvennem a Varrónőnel, de pontosan ezekben a percekben született meg Lotti, a Kislányom…

Ilyen az, amikor bár a mozaikdarabok bonyodalmakat és kuszaságokat teremtenek,mégis tudjuk hogy a lehető legjobbkor érkeztek és a helyükre kerültek.

Ölelés:

Tímea

 

image    image    image

 

image    image

image    image

image