B

Honlap update

Kész lett az új honlapom. Ami így magában elég közhelyesen hangzik, nem beszélve arról hogy mennyire azt próbálná mutatni ez a mondat, hogy itt aztán tökéletesség van … mármint nalám.

Aki olvasott már tőlem bármit, tudja hogy előbb beszélek a szintiszta igazságról, ami néha kevésbé kecses, de legalább a miénk.

Ez az első alkalom hogy nem én csináltam a saját webemet. 5 évvel ezelőtt mikor elkezdtem felépíteni a márkámat, akkor bizony én magam szerkesztettem a honlapomat. Kati barátnőm a legjobb a “how to…” videókban, szóval Tőle tanultam kezdetben. Aztán a wordpress alapjait szépen de inkább lassan elsajátítottam. Azonban sosem érdekelt annyira hogy tökélyre fejlesszem magam, így bizony voltak hiányosságok. Nem működtek az ikonok, vagy éppen nem a megfelelő ablak nyílott fel. Aki már látta az oldalamat, annak lehet hogy fel sem tűnik igazán hogy bármi változott volna … nekem azonban, ez egy nagyon nagy lépés legbelül. Jó érzés látni hogy a slideban a képek nem szemcsések, és hogy az instagram ikon végre az instagram oldalra visz.

A legnagyobb újdonság a hírlevél. Minden hétfőn friss emaillel várlak majd Titeket, a pontos dátum még maradjon titok. A hírlevél leveleit nagyrészben próbálom olyan tartalommal megtölteni, amit máshol nem kaphattok meg tőlem. Én úgy érzem érdemes lesz feliratkozni.

5 évvel ezelőtt, áhitatva néztem a stylist lányok oldalát, oly nagyon vágytam erre. Rengeteg feladat vár még rám hogy ez az álom igazán a zsebemben legyen. De én a lassú építkezésben hiszek. Hálás vagyok mindazért amim van, és az odavezető utat is legalább annyira szeretném élvezni…

Tegyetek Ti is így.

Kezdjétek el ma, azonban egy-egy apróbb sikerért is állj meg és légy hálás.

Ölelés

Tímea