LBT StílusTábor

LBT StílusTábor 2020

LBT StílusTábor

Időpontok:

2020. június 22-26.

2020. július 20 – július 24.

2020. augusztus 3-7.

Várható programok :

Lánczos Benkő Tímea : styling feladatok, divattervezés, öltözködés ismerete

Bátor-Hős Katalin : önfejlesztő intuitív festés, színek ismerete

Kósáné Kalmár Éva : egyedi ékszerek készítése

Vilmos Éva : szabás, varrás

Máthé Edina : smink, kozmetika

Mesic Alexandra: fotózás

A fenti programok sokasága is jelzi, hogy mennyire színes az az 5 nap amit a a táboromban tölthetsz. Szeretném ha minnél kreatívabb feladatokkal, és minél sokrétűbb témakörrel ismerkednétek. Fontosnak tartom hogy az önbizalmatokat azáltal is növeljük, hogy a kreativitás igenis tanulható, és ez nem egy kézség tantárgy. Minden nap kicsit mást tanulunk, lesz minden ami az öltözködés és a divatszakma körül mozog, valamint minden ami alkotó.

A stílus, az önbizalom, az autentikus megjelenés már gyerekkorban fontos szerepet tölthet be életünkbe. 1 hét alatt nem csak a kreativitás fontosságát sajátíthatod el, hanem kicsit a saját stílusod megtalálásáról is beszélgetünk. Teljesen mindegy hogy mi szeretnél lenni, az sem baj ha nem tudod még,  akár érdekel a divattervezés akár nem, vagy szimplán szeretsz sajátkészítésű dolgokat alkotni, akkor ez a tábor Neked való.
Az öltözködésen át, a rajzolás, varrás, szabás, festés, ékszerkészítés, fotózás, smink és frizurakészítés mind-mind a heti program része. Az általad készített egyedi dolgokat hazaviheted.

Nagyon fontos hogy lásd, nem KELL tudni rajzolni vagy varrni, ELÉG ha szeretnél.

Azért jössz hogy megismerkedj ezekkel.

Fontosnak tartom hogy a gyerekek már kicsi korban többféle kreatív feladattal megismerkedjenek. A kreativitás, alkotóképesség, egyre fontosabbá válik a jelen világunkban ès gyermekeink életében is. A komplex, kreatív gondolkodáshoz szükségünk van a jobb agyféltekénk intuitív, elvont, művészi, logikát mellőző, szabad oldalára és a bal agyfélteke racionális, logikára, számokra épülő felére is. Minél inkább képes egy gyermek a két agyféltekéjét a legkülönbözőbb módokon összehangolni, gondolkodása annál komplexebbé, kreatívabbá válik, problémáira új szemszögekből képes rálátni, látásmódja szélesedik, önbizalma növekszik, érzékenyebbé, eredményesebbé válik.

Ár: 35.000Ft/fő/hét

A részvételi díj tartalmazza az összes alapanyagot, valamint 3xi étkezést/nap és 2 profi fotót minden résztvevőről.

Hétfő péntek 8.00 – 16.00

Tízórai: 10.00-10.30, Ebéd: 12.00-13.00, Uzsonna: 14.00-14.30

Glutémentes, tejmentes, bármi mentes étkezés megoldható előre jelzés esetén.

Korosztály: 6 – 18 éves korig

Helyszín: Hotel Mediterrán / Dömörkapu / Pécs

Bővebb információt itt kérhet:

timea@lanczosbenkotimea.com,  06309978447

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Lánczos Benkő Tímea