LBT 267

Lánczos Benkő Tímea

Lánczos Benkő Tímea vagyok.

Főiskola után – ahol idegenforgalmat tanultam – Angliába majd Madridba költöztem. 5 évet éltem különböző városokban, különböző munkákat végezve. Kerestem önmagam, és próbáltam rátalálni az útra, megtalálni az egyensúlyt önmagam és a világ között. A más és más kultúrákkal – emberekkel való találkozás megtanított önmagam megismerésére, a türelemre, és a magányra.

Értékelni mindent ami körülvesz minket.

Nem azt tartom a legfontosabbnak a munkámban hogy divatossá varázsoljalak… Szeretném visszaadni az elveszett önbizalmad,megmutatni hogy Te is tudsz vonzó és szerethető lenni. 

A divat, a stílus gyerekkorom óta hozzám tartozik. Bátran állíthatom hogy Édesanyámtól tanultam a legtöbbet, aki minden helyzetben lenyűgözően tudott és tud is megjelenni. Természetesen állandóan jelen volt az életemben a divat. Hiszen mindig is erre vágytam. Egy évig egy budapesti stylist iskola hallgatója voltam. A legmeghatározóbb azonban mégis az volt, amikor egy nagy amerikai divatcég boltjában személyi stylist lehettem egy London melletti kisvárosban. Ekkor segítettem elöször Hölgyeknek, akik tanácstalanok voltak. Jó érzés volt látni, hogy sokkal magabiztosabban és kiegyensúlyozottabban távoztak.

Jelenleg Pécsett élek, ahol olyan nőknek és férfiaknak szeretnék segíteni akik elveszettnek érzik magukat a “ruhák világában”.

Várom jelentkezésed!

After graduating college – where I studied social economic – I moved to England then to Madrid. I lived 5 years in different countries and different cities doing different jobs. I was looking for myself, and I was trying to find the balance between myself and the universe. To meet other cultures and people helped me to find my true self and helped me to be patient and be ok on my own.

Appreciate everything around me.

After i moved back to my hometown in Hungary – in 2009 – I started to build my own business, where i help women to find their real personal style without following exact trends or brands.

I believe in uniqeness and in freedom. We should be brave enough to represent on our clothes who we are.

If you would like to work with me please write an email:

timea@lanczosbenkotimea.com

Tímea Lánczos Benkő