Nyaralás kontra bőrönd

Megígértem hogy megosztom Veletek a bőrönd tartalmát, amit nyaralásra vittem. Aki kicsit jobban ismer, tudja hogy nem vagyok híve a sok ruhának, sokkal jobban szeretem ha mindenem szinte mindennel viselhető. Amióta gyerekem va ez csak hatványozódott, mert nincs idő arra hogy hosszú perceket töltsek a szekrény előtt gondolkodva… gyorsan és határozottan kell dönteni, hiszen míg Lázár előtt esetleg volt lehetőség a változtatásra, na az itt most már esélytelen. Legalábbis az én gyerekem nem ül meg egyhelyben és nem fogja kivárni míg Anya 3x átöltözik. Nyaralásnál is így kellett gondolkodnom, arról nem beszélve hogy bár autóval mentünk nem volt sok helyem, hiszen a biciklik, babakocsi, gyerekülés épp elég helyet foglaltak. Valamint rajtam kívűl még ketten utaztak 🙂

Ezeken kívűl volt még 2 strandruhám, fürdőruhám és 4 pár cipőm. Valamint 2 mini táskát vittem, amire szinte nem is volt szükség.

Na de akkor lássuk mit viseltem 7 napig, amit akár 2 hétig is tudtam volna variálni… az összes lehetőségről nincs is képem, de párat megmutatok.

holiday 2014

Utazáshoz kényelmes pamut overál 🙂

nyár11

Ez a fekete rövidnadrágos overáll ezerféleképpen hordható. A 7 nap alatt 2x volt rajtam, egyszer egy fehér inggel majd egy virágos rövidebb pólóval. Azért is vittem el, mert tudtam hogy nem unom majd meg mivel mindig mást fog mutatni, csak a pakolásnál olyan felsőket választottam amik tudtam passzolnak majd. Egyébként még a farmeringgemmel, a fekete-fehér csíkos ujjatlannal is felvehettem volna.

nyár1           nyár3

Van egy fekete bőr hatású szoknyám, amit egész évben hordok. Nyílván télen harisnyával 🙂 A héten ez is kétszer volt rajtam, a csíkos ujjatlannal és a már ismert virágos felsővel.

         nyár6          nyár5

Vittem 2 overált, tudtam hogy ezeket nem tudom majd párosítani semmivel, de azért választottam olyat is amit nem lehet.

nyár7

nyár8

Vittem egy fehér szoknyát, amit szintén bármelyik felsővel felvehettem volna, de én egy szimpla szürke atlétát választottam. Az atlétát viszont akármelyik szoknyával párosíthattam volna.

nyár9

Elvittem a kék pliszírozott szoknyámat, és a fekete fehér ujjatlannal variáltam.

nyár 10

Az utolsó nap esett az eső, ezért farmerban voltam.

nyár12

Azért azt hozzátenném hogy a ruhák 1-3 órát voltak rajtam, így tudtam többször felvenni őket, hiszen a parton voltunk a legtöbbet, de ezek a kis felsők másnap reggelig akár meg is száradnak.