#positivemonday

#positivemondayđŸŒ·

 

Tavaly a #csĂ©szerda mozgalom a szĂ­vem egyik csĂŒcske lett. Szerettem, mert lĂĄthattam Ă©s lĂĄthattuk egymĂĄs valĂłdibb arcĂĄt. A mozgalom talĂĄn rĂĄvĂ­lĂĄgĂ­tott arra, hogy ne fĂ©ljĂŒnk megmutatni azt akik igazĂĄn vagyunk. Ne csak a felszĂ­nt vegyĂŒk Ă©szre Ă©s lĂĄssuk, hanem önmagunkat is.

Valamint mĂĄsokat.

 

Egyre inkåbb szeretném az igazat. Az igazat låttatni és låtni.

Hiszem ha az ember elkezdi Ă©lni azt az Ă©letet, amire ƑszintĂ©n vĂĄgyik, elkezd hinni az ĂĄlmaiban Ă©s magĂĄban, akkor bizony egyre autentikusabb is lesz. Akik nem Ă­gy tesznek, Ɛk azok akik kritizĂĄlnak minket. Akik lebeszĂ©lnek a vĂĄgyainkrĂłl. Ez ellen szeretnĂ©m most felemelni a fejem.

SzeretnĂ©m azokat a Hölgyeket megszĂłlĂ­tani akik inspirĂĄlnak, akik hisznek Magukban Ă©s amit kĂ©pviselnek az valĂłdi. SzĂłlitsuk meg Ɛket minden hĂ©tfƑn, hogy merjenek tovĂĄbb ĂĄlmodni Ă©s nem letĂ©rni az ĂștrĂłl amin elkezdtek gyalogolni. MĂ©g akkor sem ha mĂĄs nem hisz bennĂŒk.

Így az idei Ă©vben sem hagylak Titeket feladat nĂ©lkĂŒl, Ă©s remĂ©lem hasonlĂłan fogjĂĄtok szeretni mint 2017ben a #csĂ©szerdĂĄt.

#positivemondayđŸŒ·

SzeretnĂ©m ha minden hĂ©tfƑn egy szĂĄmunkra inspirĂĄlĂł Hölgyet (lesz majd olyan is hogy Urat) egy szĂĄl vagy akĂĄr egy csokor tulipĂĄnnal jutalmaznĂĄnk. Persze csak virtuĂĄlisan.
Fantasztikus lenne ha hĂ©tfƑnkĂ©nt kifejeznĂ©nk az egymĂĄs irĂĄnt Ă©rzett szeretetĂŒnket, nagyrabecsĂŒlĂ©sĂŒnket, tiszteletĂŒnket vagy akĂĄr szimplĂĄn kedvessĂ©gĂŒnket.

A pozitĂ­v megerƑsĂ­tĂ©s mindig elfĂ©r az ember zsebĂ©ben, korunk egyik nĂ©pbetegsĂ©ge az önbizalomhiĂĄny. ErƑsĂ­tsĂŒk egymĂĄst szavakkal, odafigyelĂ©ssel.

HolnaptĂłl nincs mĂĄs dolgotok majd, mint taggelni az illetƑ nevĂ©t Ă©s tudatni Vele hogy nagyratartod azĂ©rt mert … Ă©s hasznĂĄlni a #positivemondayđŸŒ·Â hashtaget.

KĂŒlönbözƑ kategĂłriĂĄkban lehet majd egymĂĄst tĂĄmogatni, hogy mik lesznek ezek az holnaptĂłl folyamatosan kiderĂŒl. Én nagyon vĂĄrom, hogy az ĂĄltalam vĂĄlasztott Hölgyeket hĂ©tfƑnkĂ©nt bemutassam Nektek.

Ha van kedvetek gyertek Ă©s csatlakozzatok!

PozitĂ­v mostantĂłl a HĂ©tfƑ!
TĂ­mea

FotĂł: Gadget FotĂł – www.gadgetfoto.hu