#positivemonday

#positivemonday?

 

Tavaly a #csészerda mozgalom a szívem egyik csücske lett. Szerettem, mert láthattam és láthattuk egymás valódibb arcát. A mozgalom talán rávílágított arra, hogy ne féljünk megmutatni azt akik igazán vagyunk. Ne csak a felszínt vegyük észre és lássuk, hanem önmagunkat is.

Valamint másokat.

 

Egyre inkább szeretném az igazat. Az igazat láttatni és látni.

Hiszem ha az ember elkezdi élni azt az életet, amire őszintén vágyik, elkezd hinni az álmaiban és magában, akkor bizony egyre autentikusabb is lesz. Akik nem így tesznek, Ők azok akik kritizálnak minket. Akik lebeszélnek a vágyainkról. Ez ellen szeretném most felemelni a fejem.

Szeretném azokat a Hölgyeket megszólítani akik inspirálnak, akik hisznek Magukban és amit képviselnek az valódi. Szólitsuk meg Őket minden hétfőn, hogy merjenek tovább álmodni és nem letérni az útról amin elkezdtek gyalogolni. Még akkor sem ha más nem hisz bennük.

Így az idei évben sem hagylak Titeket feladat nélkül, és remélem hasonlóan fogjátok szeretni mint 2017ben a #csészerdát.

#positivemonday?

Szeretném ha minden hétfőn egy számunkra inspiráló Hölgyet (lesz majd olyan is hogy Urat) egy szál vagy akár egy csokor tulipánnal jutalmaznánk. Persze csak virtuálisan.
Fantasztikus lenne ha hétfőnként kifejeznénk az egymás iránt érzett szeretetünket, nagyrabecsülésünket, tiszteletünket vagy akár szimplán kedvességünket.

A pozitív megerősítés mindig elfér az ember zsebében, korunk egyik népbetegsége az önbizalomhiány. Erősítsük egymást szavakkal, odafigyeléssel.

Holnaptól nincs más dolgotok majd, mint taggelni az illető nevét és tudatni Vele hogy nagyratartod azért mert … és használni a #positivemonday? hashtaget.

Különböző kategóriákban lehet majd egymást támogatni, hogy mik lesznek ezek az holnaptól folyamatosan kiderül. Én nagyon várom, hogy az általam választott Hölgyeket hétfőnként bemutassam Nektek.

Ha van kedvetek gyertek és csatlakozzatok!

Pozitív mostantól a Hétfő!
Tímea

Fotó: Gadget Fotó – www.gadgetfoto.hu