Stílus A Szabadban

Stílus a Szabadban

 Megállt az idő… amikor egy pohár fenyőszörp kíséretében leültem a Folly Arborétum teraszára. Majd az jutott eszembe, szívesen mesélnék Nőknek – itt, a városi zajoktól távol – a stílusról. Arról , hogy miért fontos a személyes varázs, és hogy miért mégis a trendeket próbálják nekünk eladni. Arról, hogy bemutassam az egyensúlyt a kettő között, valamint megismertessem a tudatos vásárlás aranyszabályait. Mindezt egy kis bőrönd ruha társaságában, amit Te hozhatsz Magaddal. A szörp eközben elfogyott az esemény megszületett. 
A július az a nyári hónap, amikor igazán élveznünk kell az időjárás adta lehetőségeket. Sokkal energidúsabbak és életörömmel teliek vagyunk ilyenkor, hiszen minden pörög. Ahogy mi is. Azonban arra kérnélek most hogy állj meg néhány pillanatra.
Azt szeretném ha ez az esemény Rólad szólna.
A kérdéseidről. A bizonytalanságaidról. A hiteidről.
Szeretnék beszélni a megjelenésről, az öltözködésről és az önbizalomról.

Tudom hogy eleged van abból hogy nagyon ritkán találsz olyan ruhát amiben igazán jól érzed Magad. Azt is tudom, hogy bizonytalan vagy reggel a szekrény előtt, na meg a boltok próbafülkéiben is. Mindenki a saját stílus kereséséről és megtalálásáról beszél. Könyvek százai születnek alma és körte alkatoknak, tavasz és ősz típusoknak. Te meg csak egyre bizonytalanabb leszel. Sehol semmi segítség!?
De igen, van. Én nem vetítek! Se homokóraknak, se tél típusoknak. Nem mondom hogy ezek a szabályok nem tudnak segíteni! Tudnak! Én azonban nem tudok ezzel azonosulni. A szabadságban hiszek, abban hogy belső erőnkből kellene felöltözni reggelente, nem szabályok és elvárások szerint. 

A szabadság az ami éltet. Minden élettérben és helyzetben. Az öltözködésre is csak így tudok gondolni. Szabadon, szabályok nélkül megtanulni öltözködni. Persze ez nem azt jelenti hogy nem szükséges ismerni az adottságainkat. De szükséges. Ezért is tartom fontosnak az önismeretet, mely nem csak a megjelenésünkben lehet segítségünkre, hanem az életünk bármely területén. A Folly Arborétum azt a szabadságot adja nekünk térben, amit én megpróbálok Nektek átadni az öltözködésben. Stílus a szabadban, szabadon!

Gyertek Velem, kalandozzunk!
 
Program:
9.00 – 9.30 Bemutatkozás
9.30 – 10.30 Kötetlen beszélgetés a stílusról, alapruhatár
10.30 – 11.00 Kávészünet – kávé és limonádé
11.00 – 12.00 Vásárlás és gardróbrendezés tudatosan
12.00 – 14.00 Ebéd – Hidegtál
14.00 – 16.00 Az általad hozott kis bőröndnyi ruhát átbeszéljük, esetleg újra párosítjuk. Mindenki személyes tippeket és ötleteket kap a megjelenéséhez, meglévő ruháihoz.
16.00 – 17.00 Kérdések, válaszok – melyet a Folly Arborétum boraival zárunk, egy borkostoló kereteiben
 
Dátum: 2017.07.21.
Helyszín: Folly Arborétum és Borászat
Amit hozz Magaddal: Kis bőrönd ruha (15-20ruhadarab és/vagy kiegészítők)
 
Díj: 20.000 Ft / nap
(ami tartalmazza a programot, a Folly Arborétumba a belépőt, kávét és frissítőt, ebédet és egy borkostolót – egyéb fogyasztás egyénileg rendezendő)
Bővebb információt itt is kérhetsz: 0630-9978447
 
Jelentkezés:
Kérem a jelentkezőket hogy a timea@lanczosbenkotimea.com címre írjanak egy emailt.
Jelentkezési határidő: 2017.07.14. éjfél
Az eseményt 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
Várlak Szeretettel:
                                         Tímea