A Stílus Te vagy 5+1 workshop

Drága Hölgyeim!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lesz
“Stílus Te vagy” workshop!
Az elmúlt 10 év stílustanácsadás sok mindent megtanított nekem, mint például azt is, hogy az, amire vágysz, ahhoz idő kell.
Beszélhetünk itt egy vállalkozásról, egy gyermekről vagy éppen a stílusodról.
Ráfordított energia és idő nélkül nem megy.
Dolgozni kell rajta, önismeret – nemcsak az alakod, de az egyéniséged ismerete is szükséges hozzá – nélkül ez sem fog könnyen menni.

Ezért a következő workshop sorozatot indítom el idén, ami egész évben fogja a kezed és egy olyan tudást kaphatsz az év végére , ahol biztosabban tudhatod majd mit vegyél le a boltok polcairól, és mi az ami nem csak az alakodhoz de az egyéniségedhez is úgy igazán passzolni fog.
Hiszem, hogy a külsőnk hat a belsőnkre, és ez bizony fordítva is igaz.
Ez a 5+1 alkalom segíthet összhangba és harmóniába tenni a kettőt.
Abban is hiszek, hogy önismeretünk tudatossága segíthet stílusunk megtalálásában, ami viszont más életterületekre is kihathat pozítivan. A komfortzónánk elhagyása, sziklákat tud megmozgatni életünkben.

Nem hiszek az öltözködésbeli szabályokban, nem hiszek a színtanácsadásban. Én a kreativitásban hiszek, és tudom hogy a válasz a kérdéseidre benned van. Megerősíteni foglak abban hogy az önbizalom a legfőbb vonzerő, a bizonytalanságokat kisebb-nagyobb erővel elsöpörjük.

Március 27én induló workshop sorozat mostantól év végéig minden hónap utolsó péntekén jelentkezik.
Leginkább azoknak a Hölgyeknek ajánlom akik minden alkalommal szeretnének részt venni a programon, hiszen pontosan a folytonossága a lényeg, hogy a felszín alá is elérjünk, ahonnan aztán friss és újult tudással távozzunk.
Júliusban és augusztusban nyaralunk, akkor kicsit elmegyünk pihenni, hogy szeptemberben friss erőkkel kezdhessük az őszt.

LBT 5+1 Stílus workshop

1. Március 27.
~ Stílus keresés / stílusunk és önmagunk feltérképezése
~ Alapruhatár / előnyei és kiegészítése,azonban az alapruhatár is helyettesíthető avagy elengedhető

2. Április 24.
~ Színek és minták / melyik működik mivel, a miértekre is kapunk választ
~ Fazonok és alakok / megvizsgáljuk hogy mely fazonok melyekkel működnek, és melyek harmonizálnak saját alakunkkal is tökéletesen

3. Május 29.
~ Smink / egy nappali smink elsajátítása saját élethelyzetünkhöz és egyéniségünkhöz

4. Június 26.
~ Frizura / személyre szabott tanácsadással, ahol arra keressük a választ miért vagyunk állandóan elégedetlenek a hajunkkal.

5. Szeptember 25.
~ Rétegezés alapelvei / rengeteg dolog elsajátítható a rétegezés alapelvein keresztül, anyagos együttes használata, fazonok rétegzése
~ Variálás / a kulcs, ami a tudatos gardróbhoz és a saját stílusunk megtalálásához vezet. Variálni a ruháinkat annyit tesz, mint egész éven át használni Őket, igazán kreatívan és szabadon.

5. Október 30.
~ Összegzés / a tanultakat összefoglalva újra veszünk minden “leckét”, melyet felfrissítve egy egységes csomagba dobozolunk, hogy aztán az új évben kreatívan gazdálkodj az ismeretekből.

+1
~ Fotózás
Itt a vizsga ideje, ahol megmutathatod mit tanultál egész évben.
Egy igazi töltekező délután, ahol nemcsak az önbizalmadat fogjuk növelni, de a tudásodat is megmutathatod. A fotókhoz a szettedet Te magad állíthatod össze, valamint a smink és a frizura is Rád vár. Szeretném ha látnád, Te Magad is képes vagy arra hogy kihozd Magadból a legtöbbet.


Workshop ár: 60.000Ft
(Fizetés lehetséges részletben 3×20.000Ft március, június, szeptember)

Online/skypos csatlakozás is lehetséges!
Ebben az esetben a fotózás dátumára kell csak megjelenni!

A workshopok alkalmával évszakhoz megfelelően frissítőket és sütiket szolgálunk fel.

Minimum 5 fő jelentkezése esetén indítom a programot.
Jelentkezés: 2020. március 20.

Kedvességel,
Lánczos Benkő Tímea