Img 0279

A titkos tipp


A következő blogbejegyzésemben a harisnyanadrág lesz a főszerepben.

Példákat hozok arra hogy egy mintás vagy éppen világos harisnyát hogyan lehet viselni. Én személyszerint sokszor jobban szeretem télen, mint mondjuk egy farmert. Melegebb érzést ad.

Szerettem volna Veletek megosztani egy titkos tippet, ami szerintem több mint hasznos. Lányos Anyukák figyelmébe is ajánlom a követekző sorokat.

… és hogy miért titkos?

mert kicsit furán hangozhat amit mondani fogok, de annál praktikusabb.

Gondolom mindenki találkozott már a problémával az adott darab viselése alkalmával, hogy bizony lecsúszik. Sokszor a térdünkig… onnan próbáljuk meg összeszedni az elkószált lábunkat melegítő viseletet. Több kevesebb sikerrel. Mert ugyebár nem mindegy hol vagyunk, na meg hogy kivel vagyunk. Mégsem kezdhetjük el a harsinyánkat ráncigálni egy hivatalos eseményen vagy akár egy randi közepén. Mennyire idegesítő tud lenni, igaz?!Erre hozok most egy remek tippet, ami nem kerül pénzbe, és különösebb energiát sem vesz igénybe.

Egyszerűen viselj két bugyit! 😀

(Persze ez csak azoknál a randiknál vethető be ahol nem ütközünk bizonyos akadályokba ??.)

Hogyan is értem ezt? Vegyél fel egy másik fehérneműt a harisnya tetejére! A hatás garantált! Nem beszélve arról hogy télen a fenekünk sem fázik meg. 🙂 Persze jobb, ha erre külön kinevezel egy darabot, higiénia  szempontokból. Valamint a kislányok hasonló problémákkal küzdenek, náluk is kiválóan működik.

Remélem sokatoknak tudtam segíteni, és talán nagyobb kedvvel vesztek fel szoknyát télen is.

Kedden jelentkezem a további ötletekkel, addig is szoknyára fel.

Ölelés:

Tímea

Fotó: Dream Light Studio