Vásárlás - LBT Stylist

Vegyél meg mindent, lehetőleg abból is jó sokat

Már évek óta érlelődik bennem hogy blogolni kéne … De megmondom őszintén, mindig úgy voltam ezzel hogy már így is túlságosan telített a piac, mindenki az új trendeket hordja és mutatja be, vegyél meg mindent, lehetőleg abból is jó sokat … Ki van ez találva! Még javában itt a nyár, de nemcsak a neten találunk ötleteket arra hogy mit érdemes megvenni őszre , a boltok kirakatai is azt sugallják bizony nem vagy elég trendi!

shopping

Borzalmasan felszínesnek élem már ezt meg, és ha én át is látok a szitán és egy cseppet sincs rossz érzésem attól hogy ma sem lett enyém a bemutatott préda, úgy erzem sokak fejeben ez iszonyú zavart es bizonytalanságot képez , ami nem vezet máshoz mint önbizalomhiányhoz … És ez a kör soha nem zárul be! Mindig mutatnak majd újat és jobbat és szebbet és trendibbet.

Szóval úgy döntöttem hogy felfrissítem a blogot, próbálok rendszeresebben írni! Ami természetesen azt jelenti hogy maradok a ruhák világában, de megpróbálok egy kicsit abban segíteni , hogy hogyan is igazodjunk ma el a boltokban fellelhető darabok között . Elveszve érezhetjük magunkat sokszor a hatalmas üzletekben, segítség nélkül , magunkra maradva. A tudatos vásárlás mellett teszem le a voksom, a kevesebb több mellett.

wardrobe

Minden reggel ott állunk az előtt a bizonyos szekrény előtt, minden nap döntést kell hozni … Hol sikerül, hol kevésbé! De abban egyetérthetünk azt hiszem , hogy a nap hátralevő részét a döntésünk igenis meghatározza és befolyásolja .

A fast fahion-ről olvasottak csak megerősítenek a döntésemben mégjobban, de ezt majd egy későbbi cikkemben fejtem ki. Nem könnyű téma, nehéz állásfoglalni.

Szóval amit láthattok és olvashattok majd tőlem a jövőben :

  • Hol érdemes vásárolni, körülnézni! Mikor mit veszek meg, és mit NEM!
  • Ami biztos hogy jön, hogy egy darabot többször is bemutatok majd, csak más megvilágításban !!
  • Hogyan menjünk el úgy egy esküvőre, eseményre , interjúra hogy nem veszünk újat,
  • Adjunk időt magunknak és a szekreényünknek… szanálás, rendrakás!
  • A kiegészítők fontossága … Mit érünk el sokszor csak egy cipő cserével!?

Rengeten más témával is készülök majd, remélem tényleg hasznos lesz sokatok számára. Olykor videókat is próbálok készíteni, amivel talán jobban tudom szemléltetni amit igazán szeretnék átadni.

 

Üdvözlettel:

Tímea